Neoderma

Chinese kruidenpeeling.
De Neoderma biopeeling is een behandeling met een mengsel van zorgvuldig geselecteerde Chinese kruiden (o.a. menthe, goudsbloem, melisse). Het is een revolutionaire therapie op basis van de filosofie dat de eerste laag van de opperhuid leeft en een heel belangrijke rol speelt bij het vasthouden van vocht in de huid. Het effect van de peeling is dat de dode huidcellen worden verwijderd, waardoor de opperhuid kan ademen. De biopeeling vertraagd het verouderingsproces. Door het peelingeffect op de huid is deze behandeling zeer doeltreffend bij acne, bovenmatige pigmentatie, sproeten, huidvlekken , littekens en rimpelvervaging. Bij acne en pigmentvlekken strekt voor het gewenste resultaat een kuur van tien behandelingen tot aanbeveling. Ook is een minikuur van drie behandelingen binnen tien dagen mogelijk. Na de behandeling komen veel afvalstoffen vrij en is veel water drinken gewenst. De Neoderma kruidenpeeling is geschikt voor de dunne, gevoelige en donkere huid. Na een kruidenpeeling is het gebruik van een zonnebank gedurende één week af te raden.Bij het volgen van een kuur is het aan te raden om na de laatste behandeling zeker drie weken niet gebruik te maken van de zonnebank. Tijdens en tot minimaal 10 dagen na afloop van een kuur worden alleen Neoderma producten gebruikt. Het effect van de behandeling wordt daardoor aanmerkelijk versterkt. Deze producten bevatten ondermeer vitamine E en A en het gepatenteerde perfluorcarbon (Blue Blood) dat een sterk therapeutische werking heeft alsmede vochtregulerend, verjongend, ontstekingsremmend, regenererend werkt en het verhoogd de zuurstofopname van de huid.

De behandeling
Er worden kruiden op de gereinigde huid aangebracht en voorzichtig ingemasseerd. Daarna volgt een crèmemasker waarna de behandeling wordt afgesloten met aangepaste huidverzorgingsproducten waarin perfluorcarbon aan toegevoegd is. Deze behandeling kan onbeperkt worden herhaald.

Als geen ander heeft neoderma Chinese kruidenpeeling geen bijwerkingen. Puur natuurlijk en niet agressief, dus geen vervelling, pijn en rode huid. Vrij nemen na een behandeling is dus niet nodig. Wel voelt de huid meestal de vierde dag na de behandeling droog en strak aan. Het gebruik van make-up is toegestaan (maar ná het opbrengen van de toepasselijke Neoderma producten).